Neda Boin – Yesterday (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)Neda Boin zingt bij The Blind Auditions van The voice of Holland het nummer “Yesterday” van The Beatles. Ze kiest uiteindelijk voor coach Anouk.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: http://www.thevoiceofholland.com.
ABONNEER voor meer video’s: http://bit.ly/TVOHyoutube

THE VOICE OF HOLLAND – SOCIAL MEDIA
Facebook – http://www.facebook.com/thevoiceofholland
Instagram – http://www.instagram.com/rtl_tvoh
Twitter – http://www.twitter.com/rtl_tvoh

OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Anouk, Sanne Hans, Ali B en Marco Borsato. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.

Source

19 thoughts on “Neda Boin – Yesterday (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)”

  1. Nog even wat anders: als ze de komende dagen naar de 600 likes gaat – zónder nog een dislike erbij – , zit ze weer op een ongelooflijke 99 % likes !!  Come on, people, you can do it…!!  Do it for the brother…  ;-))

  2. Oké, een wat uitgebreidere analyse dan… Laat ik beginnen met te zeggen dat ik dit een vlekkeloze auditie vond, en na er verschillende keren naar geluisterd te hebben vind ik dat nog steeds. Neda heeft 't lef gehad om het meest gecoverde nummer óóit (!) voor te dragen bij een Blind Audition, iets waarvan de meeste andere (ambitieuze) zangers en zangeressen meteen zouden zeggen: 'Doe me die in ieder geval maar niet, daar valt niks meer van te maken'.  Nou…, Fooled Ya ! Hadden ZIJ 't even bij 't verkeerde eind… ;-))  Je zorgt gewoon dat je éérst een hoop gereisd hebt en veel armoede en ellende hebt gezien, dat je in contact bent gekomen met mensen die bijna niks hebben en tóch altijd positief weten te blijven, dat je weet waar 't in het leven écht om draait en je daar ook oprecht en langdurig voor inzet, en dán neem je zo'n simpel en puur nummer en giet je je eigen hart erin uit… Voeg er desnoods nog wat 'gunstige randvoorwaarden' aan toe – in de kleuren zwart en rood, want het oog wil ook wat –  en je hebt een Ster in Wording…  Waarschijnlijk finalemateriaal, in ieder geval halve finale als ze de juiste nummers blijft kiezen, en ik denk óók héél goed voor de kijkcijfers van The Voice… !!   Peace, Frenk.

  3. Sir Paul Mc Cartney…Macca! ..listen to this! Ongelooflijk, wat een stem heeft deze dame. Heet het programma niet 'the voice?' Nou. als dit geen voice is, dan weet ik het niet meer. Wat een kracht wat een uitstraling wat een LEF, om deze byzonder mooie song, deze evergreen op zo'n speciale manier ten gehore te brengen! Kippenvel!  
    Chapeau Neda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *