Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It! | Finala Eurovision România 2017

For eurovision lovers
For now, has: 4970 likes and 1430 dislike!

Our rating is: 3.88

Author : TVR
Pe 5 martie, în direct la TVR1 şi TVR HD, Ilinca şi Alex Florea au intrat în Finala Eurovision România 2017 cu numărul 2 de concurs, interpretând piesa „Yodel it!

Source

20 thoughts on “Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It! | Finala Eurovision România 2017”

  1. Nici in auditiile X factor Romania,nu am auzit behaituri mai penibile si aiurea,ca aici. Adica,asta-i tot ce poate da Romania,in muzica? Ma, frate,avem oameni talentati,presupun ca avem si ceva compozitori capabili.Cum dracu' au ajuns astia doi acolo?

  2. Ce ii si cu prostia asta de melodie? Putem oare sa ne facem si mai mult de ras? Avem atatea voci frumoase in romania si noi trimitem niste nime-n drum sa ne reprezinte..

  3. E o piesa groaznica si siropoasa ca o groaza de alte piese de la eurovizion eu personal am renuntat sa mai sper ca Romania va castiga acest concurs pana nu isi descopera valorile. Mai mult decat atat piesa nu are pic de subtanta, sau de mesaj. Bafta la anul urmator !

  4. Parerea mea este ca puteau castiga trupa Maxim cu melodia ''adu-ti aminte''. Au mesaj frumos,linie melodica,versuri bune. Chiar puteau foarte bine sa ne reprezinte. Pacat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *