Dali Philippo – De Zee (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)Dali Philippo zingt bij The Blind Auditions van The voice of Holland het nummer “De Zee” van Trijntje Oosterhuis. Ze kiest uiteindelijk voor coach Anouk.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: http://www.thevoiceofholland.com.
ABONNEER voor meer video’s: http://bit.ly/TVOHyoutube

THE VOICE OF HOLLAND – SOCIAL MEDIA
Facebook – http://www.facebook.com/thevoiceofholland
Instagram – http://www.instagram.com/rtl_tvoh
Twitter – http://www.twitter.com/rtl_tvoh

OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Anouk, Sanne Hans, Ali B en Marco Borsato. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.

Source

19 thoughts on “Dali Philippo – De Zee (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)”

  1. Dit is natuurlijk een DIJK van een nummer en écht niet makkelijk om zo maar even voor publiek neer te zetten… Toch vind ik dat Dali 't knap heeft gedaan en dat ze ook wel de stem heeft voor dit nummer. Het was niet vlekkeloos, op een gegeven moment viel de power in het hoog ook even weg, maar toch héél goed gedaan voor zo'n jonge deelneemster !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *