5777. 2017 , 10 Dovezi ca traim Sfarsitul Sfarsitului! ( Rapirea ) Semnele vremurilor! Apocalipsa!

Time activists!
We suggest you to watch this video, it has: 776 likes and 77 dislike for now!

Our rating is: 4.55

Author : Semnele Vremurilor VEGHETOR
Maimulte informatii despre Marele Semn ceresc 27 Sept 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KEu8Ff_CJXg Si-a anuntat Isus prima lui Venire prin semne …

Source

29 thoughts on “5777. 2017 , 10 Dovezi ca traim Sfarsitul Sfarsitului! ( Rapirea ) Semnele vremurilor! Apocalipsa!”

 1. Extraordinar!! Am urmarit fiecare cuvant si mi-a placut tare mult, in primul rand tot ceea ce ai vorbit a fost insotit de referinte biblice si-apoi…explicat pe intelesul tuturor. Fii binecuvantat frate!!!!

 2. Rugaciunea pe care trebuie sa o spunem in aceste zile de dupa urma este asa : ,,Doamne,vino in inima mea,iarta-mi pacatele,imi pun incredere in Tine.Ai murit pentru mine pe cruce,ai inviat din morti.Ai invins moartea si mormantul,imi pun increderea in Tine,esti Mesia,esti Domnul meu,esti Salvatorul meu.Multumesc ca mi-ai scris numele in cartea vietii.Amin ! (Iisus,aude rugaciunea si raspunde : Cerul este al tau)

 3. Bună, ai spus multe lucruri adevărate însă în legătură cu răpirea greșești:) poate ai văzut deja acest videoclip, o sa spui poate ca nu este adevărat. Înainte ca sa îți dai cu părerea sa ști ca am rugat pe Isus sa îmi arate adevărul, sa ma îndrume. La nici o zi după ce am cerut am și primit:) am dat de acest om, care explica Biblia foarte foarte bine, am auzit multe versiuni cu privire la răpire, botez, sabat etc. însă eram nedumerit de aceste versiuni, erau amestecate cu rătăciri. Asa ca am rugat pe Isus sa îmi arate adevărul și l-am primit prin aceste videoclipuri, poate nu ma crezi însă când am ascultat tot ce a spus a tresărit inima în mine de bucurie, atunci am știu ca chiar am primit adevărul de la Isus prin acest om. Te rog sa urmărești cu atenție acest videoclip. Sa ști ca nu am nimic împotriva ta, doresc ca oamenii sa primească adevărul cu bucurie. (Răpirea din apocalipsa Dough Batchelor codul profetiei )

 4. ciao claudiu, îmi place mult declaratia ta Dumnezeu sa t binecuvinteze in continuarie , nu stiu c sa cred despre rapire ca va veni in sept. 2017 mi s pare prea rpd. dar multimea imbracata în in alb curat din orice neam si orice limbã care vin din necazul cel mare, cine sunt !!??

 5. Am o intrebare voi credeti ca exista asa ceva ?Voi credeti ca exista aceste planete?Eu nu cred asa ceva ,cand va fi rapirea numai Dumnezeu va sti ,si cel mai bine este sa avem grija la interpretari pentruca situatia este foarte grava .Cum puteti sa credeti ce spune nasa?

 6. Frate stiu ca zici adevar mare aici,spui in cuvinte ceea ce Dumnezeu prin Duhul Sfant imi transmite de o vreme buna! Sa ne ierte Dumnezeu ,caci aici se vede mila ,bunatatea si iubirea Sa pentru noi,ca in toata nevrednicia mea,m'a facut atent sa nu ma piarda!Slava Lui si Fiului Sau Isus Hristos ,care ne'a facut totul atat de simplu pentru a fi salvati!

 7. Ai multe cunoștințe biblice, de invidiat, dar nu am înțeles ceva ce ai spus, Biserica, nu o sa treacă prin necazul cel mare, de aceea noi nu avem trebuință sa știm când va veni. dar ceva..ceva tot o sa vina ca un hot în noapte, și anume, Isus, ca sa își răpească Mireasa. adică noi, trăind în lumina..nu o sa fim anunțați "vedeți ca mâine e rapirea" de către Dumnezeu. asa ca..în lumina sau în întuneric, timpul venirii e o taina, și da, Dumnezeu spune ca "nu tine secrete fata de noi" nu știu referință biblica, dar ai folosit-o chiar tu în video, și ai dreptate, nu tine ascuns..dar ceea ce ne-a făcut noua de cunoscut este atât, "Eu vin Curând!!" nimic mai mult, și lucrul cu semnele pe cer? analizează cat vrei, nu va ieși o data calendaristica de acolo. ceea ce vei găsi cu lux de amănunte în "astre" este ca..El vine! și din 7 miliarde de oameni în viata, și încă zeci, sute de miliarde stinsi de mult, nu mulți din mulțimea asta incomensurabila vor ajunge în cer:( și da, sunt unele evenimente, toate din cele spuse de tine care arata, ca Isus mai face un pas.. dar nici unul din ele nu va arata omului ceea ce știe numai însuși Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfant.
  Fi binecuvântat!

 8. (Y) ,,,, de ce sa facut ziua la amiaza ,, Nopte ? = ca sa se arate ca sa uitat .. ,,,ca sa se tina sarbtoarea LUNA NOUA ,,, "Calendarul ar trebui sa poarneasca de la Luna noua ,,,, si e scris ca Luna e Martorul Credincios .. " pentru ca CAlendarele le poti lua ,, dupa cer, , ,dar, , Luna nu ,, !

 9. Daca nu avem Duhul Sfant inseamna ca nu suntem alesi de catre Dumnezeu si nu vom vedea Imparatia Cerurilor niciodata .Cel mai bine ar fi sa cautam sa fim cu inima si cu mintea la Dumnezeu si la Domnul Isus si nu la bani sa-u alte lucruri lumesti,ca-ci nu mai este mult si vai ce urmeaza pe acest pamant cand se va revarsa Mania Domnului ,mai bine este sa fim ai Lui decat impotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *